Stress- en burn-outcoaching

Je kunt nog zo hard je best doen, soms lopen de dingen niet helemaal zoals gepland of zoals je dat zou willen. Binnen je bedrijf of team, op je werk, bij je thuis … Afhankelijk van onze veerkracht kunnen we wel een poosje verder, maar als de weg te hobbelig wordt, de hindernissen op je pad steeds groter, of zelfs onoverkomelijk lijken, en je misschien niet meer weet welke kant je uit moet, raak je uit evenwicht.

 

Misschien haalt het je wel helemaal onderuit en loert er een burn-out/bore-out om de hoek. Wanneer je dat gevoel hebt, vang ik je graag op. Ik coach je met tools en methodieken die je terug in je kracht zetten, weer stevig met beide voeten op de grond. Ik probeer je schouders te ontladen van alle ballast, om je vervolgens te helpen herladen. Ik help je terug op weg naar nieuwe kansen en mogelijkheden, stippel met jou een koers uit die aansluit bij wie je bent en voorzie je van een kompas om jouw bestemming te bereiken.

 

Ik coach particulieren, maar ook ondernemers en teams, en ga zowel aan de slag binnen bedrijven als in mijn eigen praktijk in Hasselt. Op maat van wie je bent, wat je ervaart en waar je naartoe wilt.