Ondernemerscoaching

Je bent ondernemer geworden omdat je een innovatief idee had dat je wilde ontwikkelen en vermarkten. Of omdat je je expertise graag en vanuit jouw invalshoek met anderen wil delen. Maar … wist je toen wat er allemaal bij zou komen kijken? Wellicht niet.

 

Als ondernemer moet je eigenlijk heel veel personen kunnen zijn en dat vaak nog allemaal in één dag: HR-directeur, manager, marketeer, boekhouder, commercieel talent, communicatiespecialist. Dat is wel héél veel voor één persoon. Zeker als je bedrijf groeit, kan dat allemaal overweldigend worden. En er misschien zelfs voor zorgen dat je de voeling met je persoonlijke missie of visie verliest en je zo belemmerd voelt in je ondernemerschap.

 

Aan mij heb je een objectief klankbord met wie je in alle vertrouwen je ervaringen en twijfels kunt uitwisselen. Ideeën kunt aftoetsen. Empathisch, maar altijd eerlijk, en puttend uit een ruime expertise die ik opbouwde binnen verschillende bedrijven, denk ik als ondernemerscoach kritisch met je mee. En reik ik je meteen inzetbare tools aan die je weer in beweging zetten. In mijn praktijk kan je even op adem komen.

 

We drukken de pauzeknop in en staan stil bij je eigenlijke drijfveren en hoe we die opnieuw alle ruimte kunnen geven. Om vervolgens zowel jou als je bedrijf onderbouwd te helpen groeien.