Businesscoaching

Nieuw talent vinden én verbinden aan je bedrijf is niet evident. De zoektocht naar die ene witte raaf wordt vandaag de dag niet voor niets als een ‘war for talent’ bestempeld. Dus als je dan zo’n talent ontdekt, kun je het maar best alle kansen geven om zich, goed omringd, verder te ontplooien.

 

Heb je binnen je bedrijf een high potential gespot die je wilt laten doorgroeien naar een nieuwe, uitdagende functie en wil je zijn competenties versterken? Of ben je op zoek naar een ervaren businesscoach voor een medewerker die extra begeleiding kan gebruiken in zijn professionele groei? Als businesscoach kan ik veel betekenen voor beiden en zo bijdragen tot de verdere groei van je medewerkers én je bedrijf.

 

Tijdens een intakegesprek met de rechtstreeks leidinggevende, HR-verantwoordelijke en de medewerker in kwestie, brengen we de noden samen in kaart. Denk maar aan bijvoorbeeld het aanscherpen van leiderschaps- of communicatieskills, het leren beheersen van emoties, of het werken aan meer zelfvertrouwen. Vervolgens werk ik een traject uit op maat van de medewerker.