Loopbaancoaching

De job die je al een poosje uitoefent, valt je zwaarder en zwaarder. Misschien blijkt dat waarvoor je gestudeerd hebt in de praktijk toch niet tot je droomjob te leiden, of vind je het moeilijk om een goede balans tussen je werk en je privéleven te vinden. Misschien vind je het moeilijk om voluit te kiezen voor energiegevers en om de energievreters uit je werk te elimineren? Of zit je met een innovatief ondernemersplan dat je graag in de praktijk zou brengen, maar weet je niet meteen hoe je dat moet aanpakken? Het zijn maar enkele van de professionele vragen die we ons vroeger, toen mensen vaak hun hele leven lang bij hetzelfde bedrijf aan de slag waren, amper hoefden te stellen. Maar vandaag de dag bestaan er zoveel loopbaanmogelijkheden, dat het moeilijk is om niet stil te staan bij ons professionele pad. Als we professioneel gelukkig zijn, heeft dat bovendien ook meer dan ooit een positieve invloed op ons mentale welzijn. Ook het omgekeerde is natuurlijk waar. Als je je niet gelukkig voelt op je werk, leidt dat vaak tot frustratie, twijfels, ontevredenheid … Maar het is soms moeilijk om de vinger op de wonde te leggen: waarom voel ik me niet tevreden in mijn job? Waarom lijkt mijn job alleen maar energie te vragen en me helemaal uit te putten?

 

Loopbaanbegeleiding op maat

In welke fase van je loopbaan je je ook bevindt, via loopbaanbegeleiding* op maat help ik je graag te ontdekken welke professionele richting jou (weer) energie geeft. Aan de hand van concrete stappen en resultaatgerichte methodes begeleid ik je op weg naar een loopbaan die aansluit bij wie je bent. Met oog voor je talenten én je competenties zet ik je terug in beweging, op weg naar jouw droomjob.

*Wist je dat de overheid je graag een duwtje in de rug geeft door je loopbaanbegeleiding mee te bekostigen? Via de loopbaancheque betaal je zelf maar een klein stukje (cheque 1 kost 40 euro en is 4 uur individuele loopbaancoaching op maat waard; cheque 2 kost ook 40 euro en staat gelijk aan 3u individuele coaching). Ik overloop graag met je of jij hiervoor in aanmerking komt. Ik geef loopbaanbegeleiding in samenwerking met het gemandateerd loopbaancentrum POPCORN waarvan ikzelf zaakvoerder ben.